OK Lliga

El llegendari porter del Barça Aitor Egurrola penjarà els patins al final d’aquesta temporada

El porter, de 41 anys, en porta 24 en el primer equip blaugrana i ha guanyat 77 títols

Aitor Egurrola penjarà els patins al final d’aquesta temporada 2021/2022 després de 24 anys en el primer equip blaugrana i 27 en el club. El porter (Castelldefels, 41 anys) és el jugador més llorejat de la història del FC Barcelona amb 77 títols, i podria arribar als 80 al final d’aquesta temporada. El capità Aitor Egurrola finalitza el seu contracte el proper 30 de juny del 2022, i no el renovarà un temporada més com ha anat fent els darrers anys. El mateix jugador oferirà properament una roda de premsa acompanyat del president Joan Laporta.

El llegendari porter blaugrana es va iniciar en l’hoquei sobre patins en el Castelldefels, va passar per la base de l’Horta i va arribar al Barça l’estiu del 1995 quan era juvenil. Va debutar amb el primer equip amb 18 anys, el 31 d’octubre del 1998 (2-2 a la pista del Liceo). Es va anar consolidant sota els pals i va assumir amb èxit el relleu de Carles Folguera. Des del 2010, ha compartit la responsabilitat de la porteria blaugrana amb Sergi Fernández. És el capità del primer equip des de l’any 2012 i ha guanyat un total de 77 títols destacant les 21 lligues, les 11 copes d’Europa, les 11 copes Continentals, 11 copes, i les 11 supercopes d’Espanya. Amb la selecció espanyola ha guanyat dos europeus i dues Copes de les Nacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)