Més hoquei

El Barça jugarà en el grup B contra el campió d’Europa, l’Sporting, la Golden Cup

Els grups de la Golden Cup, la copa d’Europa oficiosa jugaran de l’11 al 17 d’abril –per setmana santa–els dotze equips de l’EHCA (Associació de Clubs Europea), entre els quals n’hi ha quatre clubs catalans, han quedat definits avui en el sorteig que s’ha fet a l’Ajuntament de la Corunya. La competició servirà per commemorar els 50 anys del Deportivo Liceo i es jugarà al Palau d’Esports de Riazor. En el grup A hi seran el Porto, el Benfica i el Recam Làser Caldes. El Barça (22 cops campió d’Europa), l’Sporting, el campió de les dues darreres edicions de la màxima competició continental, i el Saint-Omer, formaran el grup B. En el C hi seran el Deportivo Liceo, el Barcelos i el Forte dei Marmi, amb els catalans Marc Gual, Pedro Gil i Xavi Rubio. El grup D el formaran l’Oliveirense, el Reus Virginias i el Noia Freixenet, que s’han d’enfrontar precisament dissabte en l’OK Lliga.

El sorteig venia marcat per les posicions del rànquing de la WSE-RH i pel fet que l’amfitrió havia de ser un dels quatre cap de sèrie: Liceo, Porto, Barça i Oliveirense. Un mateix grup no podia esta format exclusivament per equips d’una mateixa lliga, que s’enfrontaran entre ells a un sol partit entre els dilluns 11 i el dimecres 13, amb el següents horaris: 14.15 h, 16.30 h, 18.45 h i 21 h. Els dos millors de cada grup accediran a una final a vuit. Els quarts de final es jugaran repartits entre dijous i divendres: 1r C-2n D (13); 1r B-2nA (14); 1r D-2n C (15) i 1r A-2n B (16). Les semifinals –13-14 i 15-16–, previstes per les 13h i les 19h, es jugaran el dissabte i, la final, el diumenge, en un horari que s’ha de definir però que està en la franja d’entre les 19h i les 20 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)