OK Lliga

El Noia Freixenet assalta la pista del Reus Deportiu Virginias i consolida el tercer lloc

El Barça guanya el cuer i el Liceo cau derrotat a Alcoi

L’enfrontament per la tercera posició de l’OK Lliga entre el Reus Deportiu Virginias i el Noia Freixenet ha tingut un clar guanyador en el conjunt de Sant Sadurní, que s’ha imposat per 2-5, i ara supera de cinc punts als reusencs quan falten cinc jornades per acabar la lliga regular. El Noia, que ha sumat la cinquena victòria seguida, s’ha avançat amb un 0-4 i malgrat la reacció dels locals (2-4) s’ha emportat els tres punts. Xavi Costa i Antoni Salvadó han fet 2 gols cada un pel Noia. El Barça no ha tingut problemes per guanyar per 5-1 l’Alcobendas, el cuer, i torna a tenir vuit punts d’avantatge al capdavant de la classificació gràcies a l’ensopegada del Deportivo Liceo. El conjunt gallec, després de guanyar el Barça en la darrera jornada, en aquesta ha caigut derrotat a la complicada pista de l’Alcoi per un ajustat 4-3. El Liceo s’ha avançat amb un 0-2, però els alcoians han donat la volta al partit abans del descans (3-2) i s’han mantingut al davant.

El Finques Prats Lleida ha tornat a guanyar després de dues derrotes i s’ha imposat a la pista del Voltregà Stern Motor per 1-4. Oriol Vives ha fet 2 gols. El Corredor Mató Palafrugell ha sumat el seu segon triomf consecutiu al superar per un ajustat 2-1 el Recam Làser Caldes. El partit ha sigut molt disputat i els dos equips han buscat els punts fins els darrers segons. El Parlem Calafell ha guanyat el tercer partit consecutiu al superar el Garatge Plana Girona per 5-1- Els gironins s’han avançat , però els locals han donat la volta al partit. Martí Casas ha fet 2 gols. L’Igualada Rigat ha remuntat a casa contra el Martinelia Manlleu i s’ha imposat per 5-2. Els osonencs guanyaven per 1-2 al descans, i els igualadins, amb tres gols de Bernat Yeste en el segon temps han donat la volta al partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)