Europe Cup

El Finques Prats Lleida i el Parlem Calafell encarrilen a fora els quarts de final

El Parlem Calafell i el Finques Prats Lleida l han deixat pràcticament sentenciades les seves respectives eliminatòries dels quarts de final de l’Europe Cup en el partit d’anada. L’equip penedesenc ha vençut a la pista del Juventude de Viana portuguès (3-6) i els lleidatans, vigents campions, han guanyat a la pista del Dinan Quévert bretó (1-4). El Voltregà Stern-Motor, per la seva banda, ha empatat a casa contra el Valdagno (2-2) i es jugarà la classificació en un partit entremaliat a fora. Els partits de tornada es disputaran el 9 d’abril. L’objectiu és arribar a la final a quatre que s’ha de jugar a Paredes (Portugal) els dies 23 i el 24 d’abril.

El Calafell ha igualat un 2-0 amb gols de Xaus i Humberto (2-2) i en la segona part ha sentenciat l’eliminatòria amb els doblets de Sergio Miras i Martí Casas. El Lleida perdia per 1-0 a al mitja part però la seva reacció ha estat virulenta, amb gols de Folguera, Selva, Bruno di Benedetto i Tomàs.

El Voltregà s’ha avançat amb un gol de Palazón. Arnau Canal ha clavat el 2-0, però el català Marc González ha reduït diferències i l’exjugador del Liceo Fabrizio Ciocale ha fet el 2-2 a 1:33 del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)