OK Lliga

El Barça fa de líder i goleja el Martinelia Manlleu (10-2)

El Gartage Plana Girona guanya a la pista de l’Igualada (5-6) amb un gol a tres segons del final

El Barça ha exercit de líder i de campió de l’OK Lliga en aquesta 23a jornada i ha apallissat el Martinelia Manlleu per 10-2 amb gols de Llorca (2), Panadero (2), Nunes (2), Alabart, Gil, Rodrigues, Bargalló i Gil. Pels osonencs han marcat Marc Pujadas i Franci. Al descans els blaugrana ja guanyaven per 3-0. El Noia Freixenet ha esgarrapat un empat (5-5) a la sempre complicada pista de l’Alcoi en un partit amb alternatives i amb un marcador canviant per un i altre equips. Al descans hi havia un empat a dos gols. Mitjans (2), Bargalló, Esteller i Joseph han marcat pels de Sant Sadurní. Amb aquest empat i la resta de resultats de la jornada els alcoians ja s’han assegurat una plaça per disputar el play-off.

El Corredor Mató Palafrugell ha caigut derrotat a casa contra el Deportivo Liceo (1-5) en un partit que els gallecs han dominat des de l’inici, amb un 0-3 al descans. Candamio ha marcat pels empordanesos. El Recam Làser Caldes no ha passat de l’empat a casa contra el cuer l’Alcobendas (2-2). Perdia per 0-2 al descans i Rodríguez i Giménez han empatat en la segona part. Els vallesans han puntuat després de sis derrotes seguides.

L’Igualada Rigat i el Garatge Plana Girona han disputat un partit espectacular i amb alternatives en el marcador, i els gironins s’han imposat per 5-6 amb un gol de Pelicano a tres segons del final. En la jugada anterior els igualadins havien enviat una bola al pal. El Girona s’ha avançar al descans (1-3) i l’Igualada ha donat la volta al partit (4-3), però els gironins s’han emportat els punts. Riba ha marcat tres gols per l’Igualada i Pelicano i Aguirre dos pel Girona.

La tornada es tancarà el dimecres 30 en que es jugaran els dos partits ajornats per la competició europea: Reus Virginias-Finques Prats Lleida (21 h) i Voltregà Stern Motor-Parlem Calafell (21 h).