OK Lliga

HOQUEI PATINS

El Lleida guanya a la pista del Reus.

El Lleida es va imposar per 2-4 a la pista del Reus, mentre que el Voltregà i el Calafell van empatar (4-4) en els partits que quedaven pendents de la 23a jornada de l’OK Lliga. El Reus va encaixar la seva tercera derrota consecutiva contra un rival que hi ha empatat a punts en la classificació. Els lleidatans es van avançar abans del descans (0-2) i, malgrat la reacció local i l’empat, el Lleida es va imposar en els últims deu minuts. El duel entre el Voltregà i el Calafell va ser molt disputat i anivellat amb un 1-1 en el descans. En la segona part els penedesencs van anar al davant i els osonencs van empatar a dos minuts del final. Canal va marcar tres gols pel Voltregà, un de penal i un de falta directa.