OK Lliga

El Barça, el Liceo i el Noia certifiquen els tres primers llocs de la lliga regular

El Barça va confirmar dissabte amb un triomf (2-5) a la pista del Finques Prats Lleida el primer lloc de la lliga regular quan encara falten dues jornades. Un títol honorífic que li confereix el factor pista favorable en els play-off que es jugaran entre el 7 de maig i el 21 de juny. Els gols del Barça els van fer Rodrigues (2), Bargalló (2) i Nunes. Cada cop que el Lleida es va acostar, el Barça va marcar. Els gols locals els van signar Vives i Sergi Folguera. L’equip blaugrana, que jugarà contra el vuitè classificat –Caldes, Igualada o Voltregà–, tan sols ha cedit un empat a la pista de l’Alcoi en la divuitena jornada (3-3) –amb disset triomfs seguits va igualar el millor registre en la història de l’OK Lliga i la divisió d’honor– i una derrota en la 20a per 3-1 a la pista del Deportivo Liceo, que ahir va batre el cuer, l’Alcobendas (1-5), i que també té garantida matemàticament la segona posició. Els gallecs són a 8 punts dels blaugrana. També té assegurada la tercera posició el Noia Freixenet, que va vèncer el Recam Làser Caldes per 5-0 –Pujadas (3), Bargalló i Esteller– i que confirma expectatives.

Remuntada del Reus

El Reus Virginias, que lluita per certificar el quart lloc que ara ocupa amb 44 punts i que li atorgaria el factor pista en els quarts de final i en les hipotètiques semifinals, va remuntar un 2-0 del Girona en el descans. Compagno (2) i Julià, amb quatre gols seguits –1 de falta directa–, van capgirar la dinàmica. Els gironins segueixen en zona de play-out juntament amb el Corredor Mató Palafrugell. Les dues places de descens les ocupen l’Alcobendas, cuer amb 14 punts i el Martinelia Manlleu, penúltim amb 17. L’equip osonenc va caure a casa contra l’Alcoi (2-4), que completa una fase regular excel·lent i ja tenia el bitllet del play-off certificat.

Un gran Calafell

Sense descartar el Lleida –sisè amb 41 punts–, el principal rival del Reus en la lluita pel quart lloc és el Parlem Calafell, cinquè a dos punts després de vèncer l’Igualada per 8-3: Miras (3), Casas (2), Xaus (2) i Gabarró. Ton Baliu, que aquesta setmana ha anunciat que plega, va fer els dos dels visitants, que encara aspiren al play-off. Els igualadins, desens amb 24 punts, encara aspiren al vuitè lloc i són en zona de permanència, però encara no poden cantar victòria. El Voltregà Stern Motor va fer un pas endavant en aquest sentit contra el Palafrugell i ha revifat amb el canvi d’entrenador i l’entrada en escena de Lluís Nogué (4-3). És novè també amb 24 punts, s’allunya amb determinació del play-out i aspira al play-off, que ara té a dos punts (Caldes). Dimecres es disputarà íntegrament la vint-i-cinquena jornada –en principi, en horari unificat a les 21 h–, però la vint-i-sisena i darrera no es jugarà fins al 30 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)