Més hoquei

El Recam Làser Caldes cau derrotat per un mínim 8-7 contra el Porto en l’inici de la Golden Cup

Ha tingut un 7-1 en contra i ha buscat la remuntada

El Recam Làser Caldes ha inaugurat la Golden Cup que es disputa a la Corunya en un partit contra el Porto en el que ha perdut per un mínim 8-7. Aquesta competició es juguen el títol honorífic de millor equip europeu en una copa d’Europa oficiosa i també servirà per commemorar els 50 anys del Deportivo Liceo. El partit inaugural ha tingut dues parts molt diferents ja que en la primera el conjunt portuguès ha golejat el Caldes per 6-1 i en la segona els calderins han remuntat amb un parcial de 2-6. El Porto s’ha avançat amb un 7-1 en l’inici de la segona meitat, però el Caldes ha continuat jugant i s’ha apropat fins el 8-7 a un minut i dos segons del final. En l’últim minuts ha atacat de cinc buscant l’empat. Pel Caldes han marcat Xavi Rovira (2), Álvaro Giménez (2), Sito Ricart, Roger Acsensi i Marcos Blanqué. Al final del partit s’han xutat tres faltes directes que serviran si els equips queden empatats a punts al final de la fase de grups. El Porto ha guanyar per 3-0.