Més hoquei

El Barça passa als quarts de la Golden Cup com a primer de grup

Derrota un lluitador Saint Omer per 4-2

El Barça s’ha classificat per els quarts de final de la Golden Cup, la copa d’Europa oficiosa, que s’està disputant a La Corunya com a primer del seu grup. Encara queda una jornada per acabar la primera fase, però els blaugrana han guanyat els dos partits. En el segon que s’ha disputat aquest vespre ha superat per 4-2 a un lluitador Saint Omer en un partit que ha encarrilat en la primera meitat. El Barça s’ha avançat en el minut deu i ha arribat al descans amb un 3-0 al seu favor. En la segona meitat ha desaprofitat una falta directe per les deu faltes d’equip i el conjunt francès l’ha anotat. Poc després el Saint Omer s’ha apropat fins a un ajustat 3-2, i a cinc minuts del final Pau Bargalló ha anotat el gol de la tranquil·litat. Pel Barça han anotat Roca, Pascual i Bargalló (2), i pel Saint Omer Cuenca ha fet un gol.

En el grup A el Porto ha guanyat el Benfica per 6-7 i s’ha classificat com a primer de grup pels quarts de final. Demà el Recam Làser Caldes s’enfrontarà al Benfica i el que guanyi serà el segon de grup i passarà als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)