Més hoquei

L’empat (4-4) classifica el Noia pels quarts i elimina el Reus de la Golden Cup

Els de Sant Sadurní passen com a segons de grup i s’enfrontaran al Liceo

El Noia Freixenet s’ha classificat pels quarts de final de la Golden Cup a l’empatar (4-4) contra el Reus Deportiu Virginias en el darrer partit del grup D de la primera fase. Els reusencs necessitaven guanyar per classificar-se i han anat per davant en el marcador fins a cinc minuts del final. Els de Sant Sadurní s’enfrontaran al Liceo en els quarts de final.

Els reusencs s’han avançat amb un gol als sis segons de partit d’Aragonès, i han dominat el primer quart d’hora de partit. Quan el Noia ha empatat, han tornat a marcat just després de la sacada de centre i un minut després han fet l’1-3 amb que s’ha arribat al descans. En la segona meitat els de Sant Sadurní s’han situat a un gol, i després cada equip ha marcat de falta directe per les deu faltes d’equip (3-4). A cinc minuts del final Mitjans ha fet el seu tercer gol i ha empatat el partit que donava la classificació al Noia. El Reus ha tingut una falta directe a un minut del final per guanyar i classificar-se, però l’ha desaprofitat. Pel Reus han marcat Aragonès, Salvat, Rojas i Julià, i pel Noia Mitjans (3) i Costa.

En el Grup C el Liceo ha guanyat per 4-8 el Barcelos i s’ha assegurat el primer lloc del grup. Els portuguesos han acanar segons i jugaran els quarts contra l’Oliveirense. A sis minuts del descans i amb 2-2 en el marcador hi ha hagut una picabaralla a la pista que ha continuat a la zona de banquetes amb molta intensitat i ha hagut d’intervenir la policia per separar els equips. El segon porter del Barcelos, Jake, ha vist la targeta vermella i Roberto Di Benetto i Àlex Rodríguez del Liceo, la blava.