Més hoquei

Joan Galbas és l’heroi del Sarzana, que assalta Forte en la final de copa a Itàlia

El Sarzana, impulsat pels tres gols del santcugatenc Joan Galbas, el tercer a 2:37 del final de la pròrroga, va derrotar diumenge contra pronòstic –és desè en la lliga italiana–el Forte (2-3) en la final de la copa d’Itàlia que es va jugar precisament a Forte dei Marmi i va fer història aconseguint el seu primer títol en la competició. Galbas havia fet l’1-1 (16’) i l’1-2 (24’). El conjunt local, amb els catalans Marc Gual, Pedro Gil i Xavi Rubio no va disputar la Golden Cup per la coincidència amb la copa d’Itàlia. Diumenge, un parell d’hores després que el Benfica celebrés el triomf continental a Riazor, va caure en la final davant del conjunt de Mirko Bertolucci. Per part del Forte, els gols els van fer Marc Gual (6’) i el reusenc Xavi Rubio (28’). A les files del Sarzana també hi juga Pol Galbas, el seu germà, i el madrileny Pablo Nájera, exjugador del Barça, el Vendrell i el Reus.

El Forte havia derrotat el Follonica per 2-1 en la semifinal, mentre que el Sarzana es va desfer del Lodi per 7-3, amb 3 gols de Pol Galbas, 3 de Nájera i 1 de rossi. En els quarts va eliminar el Trissino (3-4), el líder de la lliga: Pol Galbas (2), Joan Galbas i Nájera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)