Copa

El Barça jugarà contra el Caldes i el Vila-sana davant del Liceo en la copa

El full de ruta de les copes masculina i femenina que s’han de jugar al pavelló Onze de Setembre de Lleida del 5 al 8 de maig han quedat avui definits en el sorteig que s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de Lleida. La competició tindrà dos equips locals, el Finques Prats Lleida en categoria masculina i el Vila-sana, el lider de l’OK Lliga femenina. Els vigents campions són el Deportivo Liceo i el Martinelia Manlleu. Lleida ja va ser la seu de la copa masculina el 2014 amb triomf del Moritz Vendrell.

En la competició masculina, el Barça-Recam Làser Caldes i el Noia Freixenet-Pas Alcoi es jugaran el dijous. Els blaugrana són els primers caps de sèrie. Els vencedors dels dos partits s’enfrontaran dissabte en la semifinal. Divendres, els partits són: Finques Prats Lleida-Parlem Calafell –dissabte han de jugar la semifinal de l’Europe Cup–i Deportivo Liceo-Reus Virginias.

En la competició femenina, el Vila-sana, primer cap de sèrie, jugarà dijous, per no coincidir amb el Lleida, contra el Deportivo Liceo. L’altre partit serà el Generali Palau-Cerdanyola Feníe Energía. Els dos vencedors es trobaran dissabte en la semifinal. L’endemà se les hauran el Telecable Gijón davant del Voltregà Stern Motor i el Manlleu contra l’Igualada Grupo Guzmán. Els horaris encara no estan definits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)