Copa

El Martinelia Manlleu, el campió, jugarà la segona semifinal contra el Telecable

El conjunt osonenc venç per 6-2 l’Igualada femení Grupo Guzman en els quarts

El Martinelia Manlleu s’ha classificat per la segona semifinal de la copa al vèncer per 6-2 l’Igualada femení Grupo Guzman en un partit molt intens, sobretot en la primera mitat. Les osonenques, les actuals campiones, s’enfrontaran al Telecable Gijón, que en el primer partit del dia ha derrotat el Voltregà Stern Motor per 3-1. Abans del partit Maria Díez ha rebut la insígnia d’or de la federació espanyola per la seva trajectòria, ara que ha anunciat la seva retirada.

El conjunt osonenc s’ha avançat amb un gol de Nara López en el minut set, però menys d’un minut després Aida Mas ha empatat. En el minut deu Nara López ha fet el 2-1. Els dos equips han continuat buscant el gol amb intensitat i hi han hagut dos penals i tres faltes directes per targeta blava, i en la tercera Anna Casarramona ha marcat el 3-1 amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat les osonenques han continuat amb el seu domini i amb el tercer gol de Nara López i un d’Ona Castellví han situat el 5-1. Cada conjunt ha desaprofitat una falta directa per les deu faltes d’equip i Patricia Miret ha marcat el 5-2 de falta directe per targeta blava a la portera del Manlleu. Ona Castellví ha tancat el partit amb el 6-2 un minut després.

El Voltregà ha quedat eliminat en els quarts de final de la copa femenina al perdre per 3-1 contra el Telecable. Dos gols molts seguits en l’inici de la segona meitat han estat decisius per la classificació del conjunt asturià per la semifinal. En la primera meitat el Telecable ha dominat més, però el Voltregà ha tingut les seves ocasions en atacs ràpids i ha disposat d’un penal que ha desaprofitat. En la segona part les asturianes han sortit molt decidides, han enviat una bola al pal i han marcat dos molts molt seguits en el segon i el sisè minut (2-0). El Voltregà ha continuat lluitant i ha disposat d’una falta directa, però tampoc l’ha aprofitat. En els darrers deu minut el conjunt asturià ha sentenciat el partit. Les osonenques han disposat d’una nova falta directa que no han transformat i només a 32 segons del final Anna Bosch ha pogut marcar.