OK Lliga

El Girona, en els penals

Hoquei sobre patins. Els gironins s’imposen al Palafrugell en el primer partit del ‘play-out’ per decidir qui es manté en l’OK Lliga

Girona 1 (3) Palafrugell 1 (2)

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Aguirre i Pelicano –cinc inicial–; Rovira, Laguna, Pujol, Sánchez i Fernández.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet –cinc inicial–; Ruiz, Candamio, Castro, Ramon i Pinsach.GOLS:0-1 (22’) Ceschin. 1-1 (49’) Pelicano (f.d.). Penals: 1-0 Pelicano, 2-0 Rovira. 2-1 Figa. 3-1 Pujol. 3-2 Ceschin.ÀRBITRES:D. Cantos i J. de la Hera. Van mostrar targeta blava a Grau i Aguirre, del Girona, i a Ceschin i Canet, del Palafrugell.FALTES:12 del Girona i 9 del Palafrugell.

El Garatge Plana Girona va derrotar en els penals (1-1 i 3-2) el Corredor Mató Palafrugell en el primer partit del play-out de l’OK Lliga. El segon enfrontament per decidir l’equip que és manté en la màxima categoria es jugarà el cap de setmana que ve a la pista del Palafrugell. Aquesta eliminatòria es disputa al millor de tres partits.

El primer duel va ser molt disputat, anivellat i emocionant. Els dos equips van tenir clares ocasions i van disposar de jugades a pilota aturada i van poder aconseguir la victòria en el temps reglamentari o en la pròrroga, però el guanyador es va decidir en els penals. Els empordanesos es van avançar en el marcador en la primera meitat i els gironins van empatar a un minut i mig del final. En la pròrroga no van marcar i en els penals el Girona es va posar al davant en el primer llançament i el porter Llaverola va aturar el definitiu.