OK Lliga

El Palafrugell força el tercer

Hoquei sobre patins. L’equip de Xevi Garcia derrota el Girona i tots dos es jugaran el descens dissabte vinent al pavelló de Palau

Palafrugell 5 Girona 2

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschín, figa i Canet –equip inicial–; Ruiz, Candamiop, Castro i Ramon.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Aguirre i Pelicano –equip inicial–; Pujol, Sánchez, Rovira i Laguna.GOLS:1-0 (32’) Canet. 2-0 (40’) Candamio. 2-1 (41’) Vázquez. 3-1 (41’) Canet, de falta directa. 4-1 (43’) Candamio. 4-2 (44’) Aguirre. 5-2 (49’) Figa.ÀRBITRES:S. Mayor i A. Barbat.FALTES:8 del Palafrugell i 11 del Girona.

El Corredor Mató Palafrugell va vèncer el Garatge Plana Girona (5-2) en el segon partit del play-out de permanència en l’OK Lliga i força el tercer i definitiu, que es disputarà dissabte vinent a la pista gironina. El perdedor jugarà en l’OK Lliga Plata el curs vinent.

La major clarividència en atac del conjunt de Xevi Garcia i la bona actuació del porter Xevi Puigbí van catapultar els locals en un partit de tensió i igualtat. El Palafrugell es va avançar amb una rematada de l’oportunista Canet, que va engaltar una assistència de Felipe Castro (1-0 en el 32’). Ruiz va enviar la bola al ferro –Pelicano, pel Girona, havia estavellat també un tret al pal en la primera part– i Candamio, en un contraatac rapidíssim que va penalitzar el balanç defensiu visitant, va fer el 2-0 (40’), que deixava el partit coll avall per als locals. Marc Vázquez, des de casa seva, va posar de nou el Girona a dins (2-1 en el 41’). El Palafrugell, però, va replicar amb un gol de falta directa de Canet, a un sol toc, arran de la desena falta visitant (3-1 en el 41’). Candamio, en una acció personal brillant, va entrar fins a la cuina –4-1 en el 43’–, tot i que Aguirre, tossut, va fer el 4-2 a 5:12 del final i va donar esperança al seu equip en un tram frenètic. El conjunt de Ramon Benito i Marc Comalat va fer un atac de cinc durant l’últim minut i mig, però res no va canviar, tot i que Pujol va tenir el tercer a l’estic i Puigbí va arrodonir la seva actuació. Figa, a porta buida, va clavar el 5-2.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)