OK Lliga

El Reus venç el Lleida i el Noia elimina el Calafell en els penals i jugaran les semifinals

ACTUALITZACIÓ. El Reus Virginias ha derrotat el Finques Prats Lleida per 4-2 en el tercer i definitiu partit del play-off de quarts de final de l’OK Lliga i jugarà les semifinals contra el Barça, el vigent campió i millor equip de la fase regular. També ha segellat la plaça de semifinalista el Noia Freixenet, que ha vençut el Parlem Calafell en la tanda de penals. 2-2 al final dels 50 minuts, 3-3 al final de la pròrroga i 2-1 en els penals, am b gols de Costa i Bargalló que han neutralitzat el d’Escala. Els de Pere Varias s’enfrontaran al Deportivo Liceo. Les semifinals es jugaran al millor de cinc partits i arrencaran divendres vinent al Palau i a Riazor. Diumenge es jugaran els segons partits en els mateixos escenaris.

El Reus ha començat perdent amb un gol d’Andreu Tomàs, que ha jugat el darrer partit de la seva vida esportiva perquè ja va anunciar la retirada i que ha estat acomiadat amb un emotiu passadís, però a la mitja part ja guanyava per 3-1 amb gols de Julià, de falta directa, Aragonès i Gelmà. A 4:35 del final del segon temps, el Lleida ha reduït diferències amb un gol de directa de Folguera arran de la desena d’equip local. El Lleida ha atacat sense porter el darrer minut i mig i hauria pogut empatar a boca de canó en una acció de Bruno di Benedetto, però Gelmà, a porta buida ha fet el 4-2 a 34 segons del final.

Mitjans ha avançat el Noia de falta directa, però el Calafell ha reaccionat amb dos gols de Xaus (1-2 a la mitja part). Mitjans (40’) ha empatat en el rebuig d’una directa –10a falta del Calafell– llançada per ell mateix. Una blava a Edo a 5:19 del final per travar Roc Pujadas, va obligar al Calafell a recórrer al suplent Albert Marimon (19 anys) que li va aturar el penal a Mitjans. Edo ha estat fora dos minuts. Ballart ha avançat el Noia en la primera part del temps afegit amb un tir llunyà, però Martí Casas ha forçat els penals en la segona.