OK Lliga

Nil Roca anuncia que no seguirà a les files del Barça el curs vinent

Els partits de les semifinals i, en cas de classificació, els de les finals del play-off de la Parlem OK Lliga seran els últims duels de Nil Roca al Barça. “És el club que porto al cor des de ben petit i espero acabar de la millor manera possible, gaudint dels últims partits al Palau i guanyant l’OK Lliga”, expressa Nil Roca, que jugarà a Portugal el curs vinent.

El dorsal 24 blaugrana, jugador de gran intensitat física que va despuntar cedit al Noia abans d’entrar de ple al projecte d’Edu Castro, acaba contracte el 30 de juny i va rebre una oferta una renovació, però ha decidit finalitzar l’etapa com a barcelonista. “He rebut ofertes i al final hem pres una decisió, amb la meva família, de viure una nova experiència i un canvi d’aires”. “Jo veia impossible marxar del Barça perquè la nostra família és culer però és una decisió meditada”.

Nil Roca va arribar a l’hoquei formatiu blaugrana la temporada 2012/13, procedent de l’Arenys de Munt i juntament amb el germà bessó Blai Roca (porter del Noia Freixenet actualment).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)