OK Lliga

El Reus Virginias es superat pel Liceo (5-1) en el primer partit de la final

Els gallecs s’han avançat amb un 3-0 al descans. Diumenge es jugarà el segon enfrontament

El Reus Deportiu Virginias ha perdut a la pista del Deportivo Liceo el primer partit de la final de l’OK Lliga per un resultat força ampli 5-1. Els roig-i-negres han encaixat el primer gol en el minut set i tot i que han tingut alguna ocasió han patit molt en defensa i han arribat al descans amb un 3-0 en contra. En la segona meitat el Reus ha vist dues targetes blaves en el mateix instant, Compagno i Gelmà, i els gallecs han disposat d’un penal que ha significat el quart gol. Tres minuts després ha arribat el 5-0 que pràcticament ha sentenciat el partit. A deu minuts del final Julià ha marcat de falta directe el 5-1. En els darrers quinze minuts ha sortit a pista Marín, que surt d’una lesió i una operació, i va sumant minuts.

El segon partit de la final es disputarà diumenge, també a Riazor, (12 h) i els reusencs tindran la baixa de Compagno que amb la targeta que ha vist ha complert el cicle de targetes blaves i tindrà un partit de sanció.