OK Lliga

El Manlleu queda fora de la final, i el Vila-sana i el Palau jugaran el tercer partit de la semifinal

Els dos enfrontaments es decideixen a la pròrroga

El Martinelia Manlleu ha tornat a perdre contra el Telecable Gijón (5-1) i s’ha quedat sense final de l’OK Lliga femenina, mentre que el Vila-sana ha derrotat el Generali Palau (4-3) i ha forçat el tercer partit del play-off de la semifinal que es jugarà diumenge (19 h), també a la pista del Vila-sana. Els dos enfrontaments han sigut molt disputats i s’han decidit en la pròrroga

El partit del Manlleu a la pista del conjunt asturià ha sigut molt més anivellat del que reflecteix el marcador i s’ha decidit en el temps suplementari. Les osonenques s’han avançat en la primer part amb un gol de Díez i en l’inici de la segona el Gijón ha empatat. S’ha arribat a la pròrroga i després del 2-1 en el minut 54 el Manlleu ha hagut d’arriscar i les asturianes han sentenciar. Piquero ha destacat amb tres gols.

El Vila-sana ha fet una gran primera meitat i s’ha avançar amb un gol de Barcons en el minuts quatre, i a poc del descans Victòria Porta, de penal, i Agudo han situat el 3-0 en el marcador. En la segona meitat el Palau ha reaccionat i amb dos gols de Florenza, un de falta directa, i un de Busquets ha empat el partit (3-3) a cinc minuts del final. El Vila-sana ha disposat d’un penal, però no l’ha transformat i s’ha arribat a la pròrroga. Victòria Porta ha marcat en la primera part del temps suplementari i ha donat el triomf al seu equip.