Més hoquei

L’OK Lliga començarà el 10 de setembre i la temporada s’inicia amb la supercopa els dies 3 i 4

L’assemblea de la Federació Espanyola de Patinatge aprova el calendari de competicions 2022/23

La Federació Espanyola de Patinatge ha celebrat la seva assemblea general ordinària a les instal·lacions del Comitè Olímpic Espanyol. S’ha fet de manera presencial després que en els últims anys no es va fer per la pandèmia. L’assemblea s’ha iniciat amb un minut de silenci per les mort que hi ha hagut en el mon del patinatge, en especial els de Ramon Basiana, president de la federació catalana i de Vicente Torres, president de la federació gallega. Després hi ha hagut l’informe del president Carmelo Paniagua, i s’han aprovat els comptes de l’exercici 2021, amb superàvit, i el projecte de pressupost del 2022. També s’han aprovat els calendaris de competició de les diferents disciplines.

En l’hoquei sobre patins la temporada s’iniciarà amb la supercopa masculina el 3 i 4 de setembre, mentre que la femenina es farà el 10 i 11 de setembre. L’OK Lliga masculina començarà el 10 de setembre del 2022 i finalitzarà el 20 de juny del 2023, mentre que la femenina es jugarà del 17 de setembre al 25 de juny. La copa masculina i femenina es faran en dates separades en la nova temporada. La masculina del 23 al 26 de febrer del 2023 i la femenina del 16 al 19 de març. Pel que fa a les bases de competició es manté la fase regular de 14 equips en nois i en nois, i el play-off de 8 equips en la masculina i de 4 en la femenina. En la categoria masculina baixaran tres equips, dos directes i un tercer després del play-out, i en la femenina els tres darrers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)