OK Lliga

El Reus torna a perdre en la final i necessita una gesta

Hoquei sobre patins. Millora sensacions però cau víctima de la pólvora rival i ha de vèncer tres cops seguits el Liceo per ser campió de l’OK Lliga

Deportivo Liceo 5 Reus Virginias 2

DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Carballeira, Torres, Roberto di Benedetto i Adroher –equip inicial–; Oruste, Rodríguez, Marc Grau i Burgaya.REUS VIRGINIAS:Ballart, Giménez, Aragonès, Julià i Rojas –equip inicial–; Salvat, Gelmà i Martín.GOLS:1-0 (2’) Roberto di Benedetto. 1-1 (x) Aragonès. 1-2 (13’) Marín, de penal. 2-2 (15’) Rodríguez. 3-2 (28’) Oruste. 4-2 (39’) Roberto di Benedetto. 5-2 (48’) Adroher.ÀRBITRES:I. González i D, Villar. Blava a Roberto di Benedetto i a Aragonès.FALTES:9 del Liceo i 10 del Reus.

El Reus Virginias va perdre per 5-2 a la pista del Deportivo Liceo el segon partit de la final de l’OK Lliga i necessita tres triomfs seguits –dos a Reus i un altre en l’hipotètic cinquè partit altre cop a Riazor– per ser campió. La sèrie prosseguirà divendres al Palau d’Esports del Reus Deportiu (20.30 h). L’equip de Jordi Garcia va plantar més cara que no pas en el primer duel (5-1), tot i la baixa sensible de Compagno per acumulació de targetes, però les fuetades del Liceo en els contraatacs i un gol desgraciat encaixat en pròpia porta van decantar la balança del costat local, capaç de marcar amb relativa facilitat fins i tot quan no travessava bons moments de joc en algunes fases dels partits.

Ballart no va estar fi en el primer i matiner gol del Liceo, marcat des de l’exterior per Roberto di Benedetto (1-0), però, després, es va fer un tip de fer aturades de mèrit. El Reus va reaccionar amb un gol d’Aragonès al segon pal rematant amb encert una gran passada de Rojas. I es va posar per davant amb un penal transformat per Marín que va deixar estabornits els gallecs durant uns minuts (1-2). Àlex Rodríguez, però, va empatar en una ràpida transició (2-2). Julià, a passada de Rojas, va tenir el tercer, però Grau, a mà canviada, va completar una aturada estratosfèrica. Oruste va ressituar de nou el Liceo per davant en una acció espectacular en què va marxar de dos jugadors per velocitat i habilitat. Un golàs (3-2). Ballart va salvar el quart davant de Rodríguez en un pèrdua fatídica del Reus (36’). Un gol molt desgraciat va acabar de sentenciar. Ballart i Salvat van impactar alhora la bola i es va escolar a la porteria. Un gol inversemblant (4-2). La desena del Reus, per acabar-ho d’adobar, va arribar a 1:50 del final. Adroher, amb saviesa i paciència, va marcar aixecant i picant el 5-2 definitiu.

Canvi en la normativa de les blaves

Un dels punts aprovats en l’assemblea de la federació espanyola de dissabte passat és, precisament, l’acumulació de targetes blaves abans del play-off. S’ha canviat la normativa i els jugadors arribaran nets a la part decisiva. L’italià Compagno va descansar ahir, però podrà jugar el tercer partit al Palau d’Esports del Reus i Marc Julià és a una blava de la suspensió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)