OK Lliga

Florenza situa el Generali Palau en la final amb un gol en l’últim segon

El Generali Palau, el vigent campió de l’OK Lliga i d’Europa, ha fet un cop de puny damunt la taula en el tercer i definitiu partit de la serie de semifinals i s’ha plantat a la final desafiant el factor pista amb un triomf a Vila-sana (4-5) rubricat amb un gol d’Aina Florenza en el darrer segon. La final entre les vallesanes i Telecable Gijón, que té el factor pista a favor perquè va acabar per davant la fase regular, començarà diumenge vinent.El Vila-sana jugarà a Europa el curs vinent.

Florenza (2) i Laura Puigdueta havien situat el 0-3 a la mitja part favorable al conjunt d’Ivan Sanz. Laura Barcons ha reduït diferències tot just arrencar el segon temps. Valentia Fernández, de falta directa, ha reintroduït del tot al Vila-sana en el partit (2-3 en el 29’). Laura Vicente li ha tret un penal a Flor Felamini en plena voràgine local (31’). L’argentina, però, ha perseverat i ha empatat (3-3 en el 38’) aixecant i picant amb molta classe. El públic de la localitat de l’Alt Urgell ha embogit. A pesar de la baixa local sensible de Luchi Agudo per lesió, el Vila-sana, mitjançat Barcons, ha acabat d’encendre la il·lusió local marcant el quart (4-3 en el 43’) i consumant la remuntada. El Palau ha empatat tot just servir de centre mitjançat Puigdueta (4-4). Florenza, golejadora empedreïda, ha fet gal·la de la seva qualitat i ha fet emmudir el pavelló del Vila-sana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)