OK Lliga

Monti, el tercer fitxatge del Garatge Plana Girona

“Ha estat fàcil prendre la decisió de venir al Girona, per plantilla, projecte i per la confiança que em dona l’entrenador. A més vull aprofitar per fer el pas i jugar en un equip d’Ok Lliga” diu Marc Montilla, Monti, que arriba al conjunt gironí procedent del Lloret, equip en què va marcar 24 gols a l’Ok Plata.

“Les dues darreres temporades he estat a un bon nivell sobretot de cara a porteria. M’ha servit per continuar creixent com a jugador” afirma el tercer fitxatge del Girona, que aquesta setmana ja ha anunciat les incorporacions d’Àlex Cantero i de Borja Ramon. Monti va sortir del Manlleu i als 15 anys va passar a formar part de les categories inferiors del Barça. En la categoria sènior ha passat pel GeiEG, el Manlleu, el Burguillos i el Lloret.

El Girona té nou jugadors confirmats perquè ja havia renovat Àlex Grau, Marc Vázquez, Jaume Llaverola, Pau Fernández, Carles Sánchez i Moisès Aguirre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)