OK Lliga

Edu Castro diu que el repte del Barça aquesta temporada és encara més gran

El Barça ha promocionat l’hoquei sobre patins entre els nens i nenes d’Encamp, on està fent la seva estada de pretemporada i ha rebut la Cònsol Major d’Encamp, Laura Mas. El coordinador esportiu de la secció, Gaby Cairo i el capità Sergi Panadero li han entregat una samarreta blaugrana i un estic signat per tota la plantilla.

L’entrenador del Barça Edu Castro ha manifestat al mitjans que l’equip està amb moltes gan es de competir i de “recuperar” els diferents títols que no va guanyar el curs passat: “Tenim un repte més gran que mai, que feia anys que no teníem”. L’entrenador de l’equip blaugrana ha parlat dels nous fitxatges: “Esperem que el Carles i el Marc [Grau] s’adaptin el més ràpid possible al nostre estil de joc. Son jugadors de primeríssim nivell i venen de guanyar la lliga que nosaltres no vam poder guanyar. Jugar al Barça és especial però segur que s’adaptaran”. També ha destacat les seves qualitats i ha dit que la porteria estarà ben coberta amb Carles Grau i Sergi Fernández, i ha explicat que Marc Grau no és només un rematador, si no un jugador molt complert i amb molta intensitat.

També s’ha manifestat en el mateix sentit del repte que afronten aquesta temporada el segon capità de la plantilla, Pau Bargalló: “Sempre comencem amb moltes ganes però aquest any encara en tenim més. El curs passat no va acabar com volíem i aquest any hem de treballar de valent per tornar a aixecar l’OK Lliga”. Pau Bargalló ha comentat respecte a les set temporades que porta al Barça: “Ja son uns quants anys i em sento molt còmode dins el vestidor. El Barça ja és com casa meva i és un orgull formar part del millor club del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)