OK Lliga

Les OK Lligues es presenten a Olot i es reparteixen els premis als millors de la temporada passada

Aina Florenza i Roberto di Benedetto els MVP de la campanya 2021/22

La Parlem OK Lliga i l’OK Lliga Iberdrola s’han presentat aquest vespre en La Sala Torín d’Olot i s’han repartit els premis de la temporada passada. S’ha fet aprofitant que demà s’inicia la temporada amb la disputa de la supercopa d’Espanya a Olot mateix. Es reuniran els quatre millors equips, i en la primera semifinal s’enfrontaran el Liceo, que defensa el títol de la supercopa i també és campió de l’OK Lliga, i el Reus, subcampió de lliga i de copa. En la segona jugaran el Barça, campió de copa i subcampió de la supercopa, contra el Noia semifinalista en les tres competicions.

En la presentació es van repartir els premis de l’OK Lliga masculina i femenina de la temporada passada. La bola d’or al màxims golejadors van ser per Pau Bargalló (Barça) i Aina Florenza (Palau), i el de millor àrbitre per Miguel Díaz.

El premi MVP del 2021/22 van ser per Roberto di Benedetto (Liceo) i Aina Florenza (Palau), i el trofeu Carles Trullols al millor porter per Carles Grau (Liceo) i Laura Vicente (Palau). Com a millors entrenadors van ser distingits Juan Copa (Liceo) i Ivan Sanz (Palau).

També es va premiar al cinc ideal de cada lliga. En la masculina van ser escollits Carles Grau (Liceo), Roberto di Benedetto (Liceo), Marc Julià (Reus), Pau Bargalló (Barça) i Dava Torres (Liceo), i en la femenina Laura Vicente (Palau), Marta Piquero (Gijón), Luchi Agudo (Vila-sana), Sara Roces (Gijón) i Aina Florenza (Palau). Els jugadors revelació van ser Roc Pujadas (Noia) i Nuria Almeida (Gijón).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)