Més hoquei

El Calafell, a disfrutar del premi europeu

Copa Continental. L’equip de Ferran López afronta avui la semifinal europea a Follonica contra el Valongo portuguès (15 h / Esport3)

El Parlem Calafell intentarà avui gaudir al màxim del premi europeu que es va guanyar quan va ser campió de l’Europe Cup, en la semifinal de la copa Continental contra el Valongo, el subcampió de la devaluada lliga europea en què no van jugar els equips grans (15 h / Esport3). El porter de l’equip portuguès és el jove Xano Edo, titular el curs passat a les files penedesenques. L’equip de Ferran López arriba endollat després del gran triomf de la primera jornada de l’OK Lliga a la pista del Caldes per 3-6, amb 5 gols de Martí Casas. L’altra semifinal de la copa Continental la juguen el Follonica, l’amfitrió i subcampió de l’Europe Cup, i el Trissino (18 h), el campió de la lliga europea i campió de la lliga italiana, liderat pel talent de Giulio Cocco i amb els catalans Jordi Méndez –pitxitxi de la lliga italiana amb el Lodi– i Joan Galbas. La final es jugarà demà (15 h).

Títol de veterans

Al club català totes li ponen. El camí del Calafell, de fet, ja el va marcar en certa manera la setmana passada el seu equip de veterans +45, que va guanyar a Portugal la Taça Llatina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)