OK Lliga

Ple del Barça i el Calafell

Hoquei sobre patins. OK Lliga. Quatre gols del portuguès João catapulten el líder i un trio del pitxitxi Casas impulsa els penedesencs

El Barça va derrotar per 7-1 l’Arenys de Munt Solartradex amb 4 gols de João Rodrigues, 2 de Marc Grau i un de Pau Bargalló –Lluc Vila va marcar el dels visitants– i es manté ferm al capdavant de l’OK Lliga amb 4/4, empatat a punts amb el Deportivo Liceo, el vigent campió.

També viu un moment dolç el Parlem Calafell, que va sumar contra el Voltregà Stern Motor el tercer triomf en tres partits amb un trio de gols de Martí Casas, que ja n’ha fets 13. Sergio Mira va arrodonir el compte. Aleix Molas i Pol Molas van marcar pels visitants, que sempre van competir. El Recam Làser Caldes, per la seva banda, va sumar a la Torre Roja el primer triomf del curs contra el Vilafranca Capital del Vi, que ha perdut els tres que ha jugat, tot i que va plantar cara de valent. Els tres gols de la nova estrella local, Marc González, i que va marcar Roger Presas van catapultar els d’Eduard Candami. Pel Vilafranca, van sucar Arnau Ribas (2) i Emanuel Necchi. El Garatge Plana Girona no va rendibilitzar la bola aturada (0/2) i va caure contra l’Alcoi (4-1), eficient en les faltes directes (2/3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)