OK Lliga

El Girona falla les directes

Hoquei patins

Pas Alcoi 4 Girona 1

PAS ALCOI:Grau, Formatjé, Morales, Biel Pujadas i Gonzalo –equip inicial–; Ceschin, Domínguez i Baieli.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Àlex Grau, Vázquez, Cantero i Aguirre –inicial–; Sánchez, Ramon i Ariza.GOLS:1-0 (5’) Morales. 1-1 (14’) Aguirre. 2-1 (40’) Morales (f.d.). 3-1 (43’) Morales. 4-1 (48’) Ceschin (f.d.).ÀRBITRES:A. Barba i I. Galan. Blava a Ramon.FALTES:12 de l’Alcoi i 15 del Girona.

El Girona va millorar però no va rendibilitzar les ocasions i va encaixar a Alcoi la quarta derrota en quatre partits: 4-1. Ivan Morales va avançar l’Alcoi. Moi Aguirre, però, va empatar penalitzant el mal rebuig del porter local Grau a un tret exterior sense gaire perill aparent de Borja Ramon. L’exjugador del Palafrugell va disposar d’una falta directa (20’) que no va transformar. En canvi, Morales la va clavar –10a visitant– marcant amb un sol toc (2-1). Ell mateix va marcar el 3-1. Litus va tornar a fallar una directa pel Girona. Ceschin, un altre ex Palafrugell, també de falta directa (2/3), va establir el 4-1 definitiu.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)