OK Lliga

El Calafell, el Reus i el Barça continuen invictes i dos equips no han puntuat

El Girona suma el primer punt i el Noia es desfà del Liceo en aquesta cinquena jornada

El Parlem Calafell, el Barça i el Reus Deportiu Virginias continuen invictes en l’OK Lliga després de cinc jornades i dos equips, el Finques Prats Lleida i el Vilafranca Capital del Vi, encara no han puntuat.

El Garatge Plana Girona ha sumat el seu primer punt a la lliga en empatar (2-2) contra el Calafell en el partit disputat avui. Els penedesencs han mantingut la imbatibilitat gràcies a un gol a 1:17 del final. Arnau Xaus ha marcat els dos gols del Calafell. En aquesta cinquena jornada el Barça ha golejat a domicili el Solideo Sant Cugat per 1-8 en un partit on João Rodrigues ha fet quatre gols. Els blaugrana ja guanyaven per al descans per 0-8. El Reus també ha golejat per 6-0 el Vilafranca. Han marcat dos gols pels reusencs Sergi Aragonès i Marc Julià, els dos de falta directa.

També estava invicte el Liceo, però el Noia Freixenet l’ha derrotat per 5-3 i ara els dos estan amb quatre triomfs i una derrota. El Voltregà Stern Motor ha superat per 5-3 l’Igualada Rigat en un partit molt anivellat i que ha decidit en els darrers set minuts. Eric Vargas ha anotat tres gols pels de Sant Hipòlit. L’Arenys de Munt ha empatat (4-4) contra l’Alcoi a falta de sis segons per acabar amb un gol de falta directa de Marc Puigvert, que ha marcat tres gols, dos de bola aturada.

Per tancar la jornada encara falta per disputar el Lleida-Recam Làser Caldes que es jugarà el dimecres 12 d’octubre.