Més hoquei

Catalunya-França, primer plat fort

II Setmana Catalana de l’Esport. La GoldenCat, amb les selecciones catalanes d’hoquei sobre patins, comença avui. Dissabte arrenquen el golf, la lluita, el ball, l’esquí de rodes, els dards, la petanca, el piragüisme, el caiac i el golf

El Catalunya-França masculí serà el plat fort d’avui (21 h) de la GoldenCat, que es disputa a Olot fins diumenge, emmarcada en la II Setmana de l’Esport, que arrenca amb l’hoquei sobre patins. França va ser subcampiona contra Espanya (2-1) en el darrer europeu jugat a Portugal, l’any passat, impulsada per les seves tres grans figures, els germans Carlo, Roberto i Bruno di Benedetto. Als WRG de Barcelona van ser quarts i ara preparen el mundial de l’Argentina. Catalunya, tant en masculí com en femení, presenta dues seleccions de gran nivell. Els altres rivals dels catalans són la sempre potent Itàlia i Alemanya. Suïssa només hi participa en la competició femenina.

A les 7 de la tarda, l’equip català femení debuta precisament contra Suïssa, sobre el paper accessible. Hi haurà una primera fase de tots contra tots, entre avui i dissabte. Els dos primers accediran a les finals de diumenge (11.30 h i 13.30 h). Demà, la selecció catalana femenina jugarà dos partits –contra Alemanya (13 h) i contra França (17 h)– i dissabte se les haurà amb Itàlia (13 h). L’equip masculí jugarà demà contra Itàlia un altre partit prou complicat (19 h) i dissabte s’enfrontarà a Alemanya (15 h).

Atletisme (Lloret), bàdminton (Blanes), ball (Platja d’Aro), bàsquet i bàsquet ACELL (Girona), billar (Lloret), caça (Vidreres), curses de muntanya (Oix), curses d’orientació (Pals, Roses i l’Escala), dards (Olot), esquaix (Banyoles), escacs (Lloret de Mar), esquí de rodes (Lles de Cerdanya), hoquei sala (Platja d’Aro), lluita (Lloret), horseball (Llampaies), futbol sala (Platja d’Aro), golf (Puigcerdà), natació amb aletes (Girona), pitch and putt (St. Cebrià de Vallalta), gimnàstica (Salt), esport per a sords (Lloret), petanca (Lloret), piragüisme i caiac polo (Banyoles), pentatló modern (Salt), polo (Avinyonet de Puigventós), tir amb arc (Lloret), tennis de taula (Bàscara) i twirling (Platja d’Aro).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)