Lliga Europea

Decidides les seus de les fases de grups de la lliga europea i l’Europe Cup

El Caldes i el Noia jugaran a Forte de Marmi, i l’Igualada organitza el grup C de la segona competició

Les quatre seus dels grups de la segona fase de la lliga europea i les cinc de la primera fase de grups de l’Europe Cup han quedat definides. Tots aquests grups es disputaran del 16 al 18 de desembre. En la màxima competició europea de clubs el Recam Làser Caldes i el Noia Freixenet, que van quedar emparellats en el mateix grup C en el sorteig fet a principis de mes, jugaran a la localitat italiana de Forte dei Marmi. El derbi català obrirà el grup, que completen dos equips italians, el Forte i el Follonica. El Parlem Calafell, que està en el grup A, jugarà a la localitat suïssa de Diessbach i s’estrenarà contra l’Oliveirense portuguès. El Diesbach i el Grosseto italià completen el grup. El Reus Deportiu Virginias jugarà en el grup B a Valdagno, Itàlia, i l’amfitrió serà el seu primer rival. Completen el grup dos equips portuguesos, el Barcelos i el Braga.

En l’Europe Cup l’Igualada Rigat serà l’encarregat d’organitzat el grup C i podrà jugar a casa davant la seva afició. Debutarà contra el Coutras francès i tancarà la fase de grups enfront el Walsum alemany. El Voltregà Stern Motor està en el grup B i es desplaçarà a la localitat italiana de Bassano del Grappa, i debutarà contra l’amfitrió. Completa el grup el Dinan Quevert francès. Finalment el Finques Prats Lleida, que està en el grup E, jugarà a la localitat francesa de Noisy Le Grand i el seu primer partit també serà contra els amfitrions. El vercelli italià completa el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)