Mundial

La selecció espanyola femenina d’hoquei en línia jugarà els quarts dels WSG contra Itàlia

En l’últim partit de la fase de grups ha perdut contra França (1-2) en la pròrroga

La selecció espanyola femenina d’hoquei en línia s’enfrontarà a Itàlia en els quarts de final dels World Skate Games que s’estan disputant a l’Argentina. Espanya ha perdut en la pròrroga l’últim partit de la fase de grups contra França per un ajustat 1-2, en la repetició de la final de l’últim mundial. El combinat estatal s’ha avançat amb un gol d’Ana Sierra en la primera meitat i el conjunt francès ha empatat en l’inici de la segona. En la pròrroga França ha aconseguit la victòria.

La selecció espanyola ha acabat segona del grup amb tres victòries i una derrota contra el conjunt francès, i en els quarts de final s’enfrontarà aquest migdia (14 h hora catalana) a Itàlia. El conjunt italià ha estat tercer del seu grup amb dues victòries i dues derrotes.

Solo dansa

Llorenç Álvarez lluitarà aquesta nit per les medalla de solo dansa en el programa llarg. En el curt va finalitzat en la cinquena posició amb 56.70 punts i es va quedar a poc més de dos punts del tercer lloc que ocupa provisionalment l’italià Mattia Qualizza amb 58.91. El primer lloc és pel colombià Brayan Carreño amb una puntuació de 65.14. El top 10 que buscaran les places d’honor competiran a partir de la una de la matinada hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)