Mundial

La selecció espanyola femenina guanya el mundial d’hoquei en línia en els WSG

El combinat estatal, amb sis catalanes, derrota França (2-1) amb un gol d’or

La selecció espanyola femenina d’hoquei en línia ha guanyat el títol mundial en imposar-se en la final a França en els World Skate Games que s’estan disputant a l’Argentina. Espanya, amb sis jugadores catalanes, ha guanyat el títol amb un gol d’or en la tercera pròrroga (2-1) després d’un partit molt anivellat i disputat. En l’edició del mundial de l’any passat el combinat estatal va perdre la final, contra el conjunt francès.

La lluita pel títol s’ha iniciat amb un gol en contra en el minut 7, i la selecció espanyola ha hagut de lluitar per anivellat el partit. Ana Sierra ho ha fet a poc del descans. En la segona meitat el conjunt estatal ha tingut ocasions però s’ha arribat al final del partit amb empat (1-1). S’ha hagut de jugar tres temps extres fins que Olivia Monjas ha marcat el gol d’or i s’ha aconseguit el títol mundial.