Mundial

Espanya perd contra Itàlia en hoquei en línia i queda fora de les medalles (4-2)

La selecció espanyola masculina d’hoquei en línia ha perdut avui contra Itàlia en els quarts de final dels World Skate Games (4-2). Itàlia jugarà les semifinals contra el vencedor del partit entre els Estats Units i l’Argentina. Espanya disputarà demà (19 h) el primer partit per al cinquè lloc contra la selecció perdedora.

Espanya s’ha avançat amb un gol de Miquel Cabalín però els italians han empatat abans dels decans mitjançant Alessio Lettera. Cabalín ha tornat a avançar el conjunt d’Ángel Ruiz en el segon temps, però els italians ham accelerat en el tram final i ham fet dos gols. Lettera ha repetit i el seus company Tobia Vendram i Tobia Vendram han arrodonit el triomf de la seva selecció.

En el primer partit de quarts de final, França ha superat Xina Taipei per 5-2 i s’ha plantat amb autoritat a les semifinals.

Carla Martín finalista

En roller freestyle, la catalan Carla Martín ha estat segona en la semifinal amb 71 punts rere la seva companya d’equip Eneritz Quincoces (73,20 punts) i ha accedit a la final de demà en la modalitat de vert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)