Lliga Catalana

La lliga catalana busca campions

Hoquei sobre patins. La fase final femenina i masculina es disputa aquest cap de setmana a Santa Perpètua de la Mogoda. Els guanyadors de la darrera edició no són a les semifinals

La XVIII Frit Ravich Lliga Catalana masculina i la tercerà edició de la lliga catalana femenina busquen campió en la fase final que es disputa avui i demà a Santa Perpètua de la Mogoda. Els campions de l’any passat, el Barça i el Manlleu, respectivament, no són a les semifinals i no tenen possibilitats de revalidar el títol. Els blaugrana no van disputar la fase de grups i les osonenques hi van quedar eliminades.

Dels quatre semifinalistes de la fase final femenina el Voltregà Stern Motor i l’Orkla Bigues i Riells ja saben el que és guanyar la lliga catalana i tots dos també van disputar les semifinals en la darrera edició. El duel entre el Solideo Sant Cugat i el Bigues i Riells iniciarà la competició i el Voltregà i l’Igualada Femení Grupo Guzmán jugaran la segona semifinal. En el quadre masculí l’Igualada Rigat i el Noia Freixenet també han estat campions i el Finques Prats Lleida va ser finalista l’any passat. Els igualadins i el Parlem Calafell jugaran la primera semifinal i el Lleida i el Noia tancaran la jornada.

FASE FINAL FEMENINA
Semifinals (avui)
Sant Cugat - Bigues i Riells 13 h
Voltregà - Igualada femení 17 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 10.30 h
FASE FINAL MASCULINA
Semifinals (avui)
Igualada - Calafell 15 h
Lleida - Noia 19 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 12.30 h
Televisió.
Les semifinals pel canal de Youtube de la FCP. Les dues finals per Esport 3.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)