OK Lliga

El Manlleu s’imposa per la mínima en el derbi osonenc contra el Voltregà (2-3)

Els dos líders, el Palau i el Vila-sana, guanyen en el retorn de l’OK Lliga femenina després del mundial

El Martinelia Manlleu ha guanyat per la mínima el derbi osonenc contra el Voltregà Stern Motor (2-3) en el retorn a l’OK Lliga després de l’aturada de sis setmanes per la disputa del mundial d’Argentina. El Manlleu ha remuntat en la segona meitat amb dos gols d’Anna Casarramona després del 2-1 del descans. Els dos líders de la categoria també s’han emportat la victòria en aquesta sisena jornada. El Generali Palau s’ha desfet per 4-2 del Cerdanyola Feníe Energía en la segona meitat. Aina Florenza ha anotat tres gols. El Vila-sana s’ha imposat per 3-1 a Las Rozas, el cuer, després d’una primera meitat anivellada (0-0).

El Lidergrip Mataró ha superat en els darrers tres minuts a l’Orkla Bigues i Riells per 4-2, mentre que l’Igualada femení Grupo Guzman ha derrotat per un mínim 3-2 al Liceo. El Lleidanet Alpicat ha perdut per un curt 1-0 en la seva visita a la pista de l’Esneca Fraga, mentre que el Solideo Sant Cugat ha estat superat per un clar 6-1 en la seva visita a la pista del Telecable. Sara Roces ha anotat tres gols.