OK Lliga

HOQUEI PATINS

Emotiu partit del Caldes a la pista del Liceo.

El Caldes va jugar el primer partit de l’OK Lliga després de la mort del seu jugador Alexandre Acsensi en un accident de trànsit i va encaixar una clara derrota (6-0) a la pista del segon. El partit va ser molt emotiu i abans de començar es va fer un minut de silenci en memòria del jugador. Pel que fa al partit els gallecs van sentenciar en la segona meitat després del 2-0 en el descans. El Noia va derrotar el cuer, el Vilafranca, per 3-1. No va poder sentenciar fins als darrers tretze minuts. El Calafell es va imposar a Alcoi (3-6), en un partit que dominava 0-5 a l’inici del segon temps. El Reus va superar el Girona (3-1) en la segona part i no va assegurar el triomf fins a sis segons de la fi.