OK Lliga

El Barça s’arromanga contra la joventut de l’Igualada Rigat i es manté invicte

L’onzena jornada de l’OK Lliga va estar marcada per l’emotivitat pel record del jugador del Caldes Alexandre Acsensi. en l’àmbit esportiu, el Barça va reafirmar el seu domini sumant el seu onzè triomf però els joves de l’Igualada Rigat li van discutir el triomf amb fermesa, donant una gran impressió (5-3). L’Igualada va amenaçar el líder empatant (3-3) a 7:02 del final amb un gol de Zilken. Bargalló, que va fer tres gols i ha marcat en totes les jornades, va celebrar el 4-3, i João Rodrigues va sentenciar (5-3). De fet, Bargalló és el pitxitxi, amb vint gols, i Rodrigues n’ha fet dinou, tants com Martí Casas (Calafell), que en va fer tres a Alcoi. Sense complexos i sense res a perdre-hi, l’Igualada va inquietar de seguida amb un gol de Riba (13’). La maquinària blaugrana va capgirar la incertesa (3-1), amb gols de Bargalló, Joan Pascual i de nou Bargalló. Però Yeste va fer el 3-2 a 20 segons de la mitja part i Zilken va empatar (3-3). En els altres dos partits de diumenge, el Finques Prats Lleida va sumar el seu quart triomf seguit amb una victòria a la pista del Solideo Sant Cugat (1-4) i el Voltregà Stern Motor va vèncer per 0-5 a la pista de l’Arenys de Munt Solartradex, que és penúltim i en zona de descens directe juntament amb el vilafranca Capital del Vi. el Sant Cugat i el Garatge Plana Girona ocupen les dues places de promoció.

El Caldes va jugar dissabte el primer partit de l’OK Lliga després de la mort del seu jugador Alexandre Acsensi en un accident de trànsit i va encaixar una clara derrota (6-0) a la pista del Deportivo Liceo, segon a 9 punts del Barça. El partit va ser molt emotiu i abans de començar es va fer un minut de silenci en memòria del jugador, en el qual l’equip calderí va deixar un espai per simbolitzar l’espai que ocupava Alexandre Acsensi. Pel que fa al partit els gallecs van sentenciar en la segona meitat després del 2-0 en el descans. El Noia Freixenet va derrotar el cuer, el Vilafranca, per 3-1. No va poder sentenciar fins als darrers tretze minuts. El Parlem Calafell, tercer a 10 punts del Barça, es va imposar a Alcoi (3-6), en un partit que dominava 0-5 a l’inici del segon temps. El Reus Virginias, quart a 11 punts del líder, va superar el Girona (3-1) en la segona part i no va assegurar el triomf fins a sis segons de la fi.