Més hoquei

Es recupera el ‘Nadal Sobre Rodes’ i es farà el 26 de desembre a Calafell

El plat fort de la festa solidària serà un partit entre la selecció catalana femenina i un combinat ‘All Stars’

La IV edició del “Nadal Sobre Rodes” es tornarà a disputar aquest 2022 i es celebrarà el 26 de desembre en el Pavelló Joan Ortoll de Calafell. El plat principal de la festa serà el partit entre la selecció catalana femenina i un combinat All Stars.

La jornada solidària es va intentar recuperar el Nadal passat a Vilafranca del Penedès, però es va haver d’ajornar a última hora per un rebrot de casos de la Covid-19. Ja no s’havia pogut fer l’any 2020 per la pandèmia. Les tres primeres edicions, amb molt d’èxit, van tenir lloc a Vic, Mataró i Palau-solità i Plegamans.

Aquesta quarta edició comptarà amb una primera part, entre les cinc i les set de la tarda, en què hi haurà un torneig d’escoles entre diversos clubs. La festa culminarà amb un partit on es podran veure les millors jugadores d’hoquei patins del món. S’enfrontaran la selecció catalana femenina, dirigida per Josep Maria Barberà i un combinat de jugadores All Stars que entrenarà Carla Giudici.

El “Nadal Sobre Rodes” és una jornada esportiva, festiva, solidària i benèfica, que uneix a tota la família de l’hoquei patins català en una causa justa: la divulgació, sensibilització i recaptació de fons per a la investigació del càncer infantil. La seva organització va a càrrec de la Federació Catalana de Patinatge, la Fundació Amics Joan Petit i Hockeymania, i comptarà amb la col·laboració del CP Calafell, l’Ajuntament de Calafell, la Secretaria General de l’Activitat Física i l’Esport i TV3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)