Lliga Europea

El Reus Virginias venç el Valdagno, l’amfitrió del grup B, en la lliga europea (4-6)

El Reus Virginias ha iniciat amb molta empenta la segona fase de classificació de la lliga europea assaltant el Palalido de Valdagno en el grup B per 4-6 i reivindica les seves aspiracions d’obtenir una de les dues primeres places per jugar la fase de grups de la competició que disputaran setze conjunts –quatre grups de quatre–, els vuit que es classifiquin aquest cap de setmana –els dos primers de cada un dels grup de quatre equips–i vuit que ja tenen el bitllet i entre els quals hi ha el Barça i el Liceo de l’OK Lliga. Sergi Aragonès (3), David Gelmà i Francesco Compagno han materialitzat el triomf davant de l’equip del defensa reusenc i exroig-i-negre Xavi Rubio. El 0-4 en 17 minuts ha estat clau. el Reus juga demà contra el Barcelos (16 h).

En el grup C a Forte dei Marmi, el Noia Freixenet i el Recam Làser Caldes han signar taules (3-3). Salvadó, Bargalló i Mitjans han marcat pels sadurninencs i Presas, Giménez i Gurri per part dels calderins. tos dos conjunts mantenen intactes le seves possibilitats, però no poden fallar demà: el Caldes davant del Forte i el Noia contra el Follonica. En el grup C, que es juga a Diessbach (Suïssa), el Parlem Calafell ha perdut per 2-3 contra el potent Oliveirense, que té a les seves files als catalans Jordi Adroher i Marc Torra. Martí Casas i Arnau Xaus han fet els gols dels penedesencs, que guanyaven per 0-1 a la mitja part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)