OK Lliga

El Reus Virginias assalta el Palalido de Valdagno (4-6)

Hoquei sobre patins. Lliga Europea. El Noia i el Calafell empaten en el grup C de la fase de classificació i el Calafell perd contra l’Oliveirense

El Reus Virginias va iniciar ahir amb molta pólvora la segona fase de classificació de la lliga europea assaltant el Palalido de Valdagno per 4-6 en el grup B i reivindica les seves aspiracions d’obtenir una de les dues primeres places per jugar la fase de grups de la competició que disputaran setze conjunts –quatre grups de quatre–, els vuit que es classifiquin aquest cap de setmana i els vuit que ja tenen el bitllet, entre els quals hi ha el Barça i el Liceo de l’OK Lliga. En el grup C a Forte dei Marmi, el Noia Freixenet i el Recam Làser Caldes van signar taules (3-3). Salvadó, Bargalló i Mitjans van marcar per als sadurninencs i Presas, Giménez i Gurri per part dels calderins. En el grup C, que es juga a Diessbach (Suïssa), el Parlem Calafell va perdre per 2-3 contra el potent Oliveirense.

El Reus es va avançar amb un contundent 0-4 en el minut 17, amb tres gols d’Aragonès, el primer de penal, i un de Gelmà. Els amfitrions, amb el defensa reusenc i exroig-negre Xavi Rubio a les seves files, van reduir diferències abans de la mitja part (2-4). L’equip de Jordi Garcia va tornar a sortir fort en el segon temps i va sentenciat amb gols de Gelmà i Compagno (2-6), tot i que el Valdagno va acostar-se (4-6). El Calafell, per la seva banda, va caure contra el potent Oliveirense dels catalans Adroher i Torra–(2-3) a Diessbach (Suïssa)–. L’equip de Ferran López va arribar a la mitja part amb avantatge amb un gol de Martí Casas (1-0). Adroher, Cardoso i Torra van capgirar la truita (2-1). Xaus va fer el 2-3 a 45 segons del final.

Ple català en l’Europe Cup

L’Igualada Rigat, amfitrió del grup C, va derrotar el Coutras per 2-0, amb gols de Riba i Bars. Tancarà la fase demà (12.30 h) contra el Walsum alemany. En el grup B, el Voltregà Stern-Motor va celebrar un triomf de valor davant del Bassano, l’amfitrió (3-2), amb gols de Serra (2) i Alonso. Muglia i el cerdanyolenc Coy van marcar per als locals. L’equip osonenc tanca la fase avui contra el Quevert (17 h) i es garantirà el bitllet per als vuitens amb un triomf. El primer de cada grup i els tres millor segons hi accediran. També va fer la feina el Finques Prats Lleida, que va vèncer per 5-4 l’amfitrió, el Noisy-le-Grand –Badia (2), Folguera, Cañellas i Vives–, i demà s’enfrontarà al Vercelli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)