Lliga Europea

Triomfs del Calafell i el Noia i empat del Reus, que depenen d’ells mateixos per accedir a la fase de grups

El Reus Virginias ha igualat un 0-2 advers al final del primer temps contra el potent Barcelos (2-2) amb dos gols del capità Joan Salvat en la segona part i, demà es jugarà accedir a una de les dues places del grup B per jugar la fase de grups –16 equips– de la lliga europea d’hoquei sobre patins. L’equip reusenc havia derrotat el Valdagno, l’amfitrió, per 4-6 en la primera jornada,i tanca demà la fase contra el Braga, que ha vençut el Valdgano (1-0). En el grup A, el Parlem Calafell, que va arrencar divendres amb derrota contra l’Oliveirense (2-3), ha derrotat el Grosseto (1-6) i té coll avall la classificació si demà derrota al Diessbach suís (12 h), el teòric equip més feble que ha perdut els dos partits.

En el grup C, el Recam Làser Caldes ha cedit contra l’amfitrió, el Forte dei Marmi per 1-2. Cristian Rodríguez ha avançat els calderins, però Illuzzi i Marc Gual han remuntat. El Caldes va empatar amb el Noia Freixenet en la primera jornada. L’equip sadurninenc ha guanyat el Follonica per 3-5 i es jugarà l’accés demà (19h) contra el Forte dei Marmi. El Caldes, que si venç no està descartat sempre que el Noia perdi –tots dos van empatar però els calderins van dominar per 0-1 la tanda de faltes directes llançada per si hi ha empat final–, tanca la seva participació contra el Follonica (14 h).

En l’Europe Cup, en el grup B, el Voltregà Stern-Motor ha vençut per 0-1 el Dinan Quevert amb un gol d’Aleix Molas i ja esta classificat per als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)