Lliga Europea

El Calafell, per primer cop, el Reus i el Noia, accedeixen a la fase de grups

El Parlem Calafell ha fet història avui derrotant el Diessbach suís, l’amfitrió, per 5-3 i serà un dels 16 equips que jugaran la fase de grups de la lliga europea. L’equip de Ferran López, que el curs passat va ser campió de l’Europe Cup, acaba segon del grup A amb 5 punts rere l’Oliveirense (6 punts), l’altre conjunt que ha segellat l’accés. En el grup B, el Reus Virginias tampoc no ha fallat i ha superat el Braga per 3-2, triomf que l’ha enlairat al primer lloc del grup final. Checo Compagno (2) i Sergi Aragonès han fet els gols. La singularitat del partit del grup C que juguen el Noia Freixenet i el Forte dei Marmi es veure cara a cara a Pedro Gil (Forte) –42 anys–i al seu fill Kyllian (Noia) –20 anys–.Tots dos equips afronten el duel amb la classificació a la butxaca, ja que el Recam Làser Caldes ha caigut per 4-5 davant del Follonica amb un gol de Marco Pagnini a 23 segons del final que ha sentenciat el partit i queda eliminat. El català del conjunt italià Dídac Llobet ha fet 3 gols. Cristian Rodríguez (2), Álvaro Giménez i Roger Presas han fet els gols dels calderins. Els dos classificats del grup D son el Valongo i el Lodi

Aquest vuit equips i els vuit que ja estaven classificat prèviament, entre els qual hi ha el Barça i el Liceo, jugaran la fase de grups en quatre grups de quatre. Els vuit eliminats, entre els quals hi ha el caldes, afrontaran els vuitens de l’Europe Cup contra els vuit equips que avui s’han classificat.

Ple català en l’Europe Cup

L’Igualada Rigat ha segellat l’accés com a campió del grup C amb una golejada contra el Walsum (11-0). El Voltregà Stern-Motor ja havia certificat el passi en qualitat de millor equip del grup B, mentre que en el grup E, el Finques Prats Lleida va derrotar el Vercelli per 5-2 i també es va classificar. En el grup D, l’Alcoi també ha estat el millor. Passaven els cinc campions i els tres millors segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)