OK Lliga

El Reus és el quart cap de sèrie i el Voltregà es guanya la vuitena plaça per a la copa

L’equip roig-i-negre no falla contra l’Arenys de Munt (2-4) i el conjunt osonenc sorprèn el Noia a domicili (4-6)

La tretzena jornada de l’OK Lliga, l’última de la primera volta, ha acabat resolent les dues incògnites que faltaven per a la copa, la condició del quart de cap de sèrie, que s’ha guanyat el Reus Virginies, i la vuitena plaça entre els participants, que serà pel Voltregà Stern Motor.

L’equip roig-i-negre no ha fallat en la visita a la pista de l’Arenys de Munt (2-4), el penúltim, i ha sumat tres punts més que el consoliden en la quarta plaça del campionat. Més complicat era el repte del Voltregà Stern Motor, que ha estat capaç de vèncer el Noia a domicili (4-6) en un partit amb un final frenètic, amb quatre gols (dos per banda) amb poc més de dos minuts i mig. Dues dianes consecutives de Xavier Costa empataven el duel (4-4) en menys d’un minut per al desenllaç. Amb el Noia abocat a l’atac, l’equip de Lluís Teixidó n’ha tingut prou per tornar a prendre la iniciativa i segellar un triomf molt valuós, amb dos gols més de Dídac Alonso i Gerard Teixidó a porteria buida. La gesta del Voltregà ha deixat fora del torneig del KO al Finques Prats Lleida, que ha perdut contra el Liceo (5-2), i l’Alcoi, que s’ha imposat al Caldes (6-3).

El Parlem Calafell, que exercirà d’amfitrió de la copa del 5 al 8 de març, s’ha hagut de conformar amb el cinquè lloc al final de la primera volta després de l’empat a 3 amb l’Igualada.

Al matí, el Barça ha refermat el seu lideratge amb un triomf contra el cuer, el Vilafranca (6-2), i a primera hora de la tarda el Garatge Plana Girona s’ha imposat al Solideo Sant Cugat (1-2) en un partit intranscendent per a la copa, però molt valuós amb vista a la zona de descens.