OK Lliga

Els cinc primers guanyen en l’inici de la segona volta

El Barça, el Liceo, el Noia, el Reus i el Calafell s’imposen en la catorzena jornada

El Barça, el Liceo, el Noia Freixenet, el Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell, els cinc primers classificats de l’OK Lliga, han guanyat en l’inici de la segona volta. Els blaugrana han superat per 6-2 el Finques Prats Lleida en la segona meitat, ja que la primera ha estat més anivellada. Nunes i Bargalló han marcat dos gols cada un, i Selva ha fet els dos dels lleidatans, un de penal i un de falta directa. El Liceo ha golejat per 5-0 el Voltregà Stern Motor amb tres gols de Carballeira i un 2-0 en els primers quatre minuts.

El Noia Freixenet ha aconseguit el mateix resultat (5-0) enfront el Garatge Plana Girona que ha disposat d’ocasions, però que no ha estat encertat de cara a la porteria contraria. Costa ha marcat tres gols pels de Sant Sadurní. El Reus Deportiu Virinias ha sumat tres punts molt treballats a la pista de l’Igualada Rigat (2-4). L’enfrontament ha estat molt disputat i no s’ha decidit fins els darrers vuit minuts. El Parlem Calafell s’ha imposat per 3-1 al Recam Làser Caldes en un partit molt disputat i en el que ha partit en algunes fases del partit. Casas ha marcat dos gols pels penedeencs.

En la lluita per la zona baixa de la taula el Solideo Sant Cugat ha tornat a ensopegar contra un rival directe a casa i ha perdut contra l’Arenys de Munt Solartradex per 3-4. La segona part ha estat trepidant i hi han hagut alternatives en el marcador. El Digittecnic Vilafranca Capital del Vi ha perdut per 5-2 a la pista de l’Alcoi i ha acabat sense porter, perquè a dos minuts del final els dos han vist la targeta blava de manera consecutiva.