Copa

El Cent Patins guanya el seu sisè títol de la copa femenina d’hoquei en línia contra el Tucans

El Rubí s’imposa al conjunt de Sant Adrià del Besos en la final catalana per un ajustat 3-2

Sisè títol de la copa femenina pel Rubí Cent Patins i segon de la temporada, ja que va guanyar també la supercopa d’Espanya. El conjunt vallesà s’ha imposat en la final catalana al SAB Tucans Vitaldent de Sant Adrià del Besos per un ajustat 3-2. Els dos primers de la lliga han disputat una final amb alternatives i emoció que s’ha decidit a dos minuts del final.

El Cent Patins s’ha avançat en el minut sis amb un gol de Judit Pareja en jugada personal, però tres minuts després el Tucans ha empatat al desviar el disc Tamara Grande davant la porteria rival. La final ha estat mot anivellada i el conjunt de Sant Adrià del Besos s’ha avançat a tres minuts del descans al marcar Nerea Álvarez l’1-2 en una jugada de power-play.

El conjunt de Rubí ha tornat a marcar en el minut sis de la segona meitat en una acció personal d’Alejandra Vallejo. A partit d’aquí les vallesanes han dominat més i a dos minuts i mig del final Lucía Moreno ha fet el 3-2 en na jugada embolicada dins l’àrea. El Tucans ha tingut una jugada de superioritat en els darrers dos minuts, ha tret la portera i ha atacat cinc contra tres, però no ha pogut empatar.