Lliga Europea

Triomfs del Barça, el Reus Virginias i el Noia Freixenet a Europa

ACTUALITZACIÓ. El retorn del Barça al Palau en partit europeu gairebé tres anys després s’ha saldat amb un triomf convincent per 6-2 davant del Forte dei Marmi dels catalans Marc Gual, Pedro Gil –no ha jugat perquè esta tocat–, Enric Torner i del tècnic Roger Molina, que arribava a la cita engrescat després d’haver batut (7-5) el Trissino, l’equip de moda a Itàlia que avui ha esgarrapat un empat valuós a la pista del Porto (3-3), però que ha claudicat davant del potencial d’un dels clars aspirants al títol. Amb gols d’Alabart (2), Rodrigues (2), Hélder Nunes i Panadero, el Barça, que jugarà el segon partit el 9 de febrer a la pista del Valongo portuguès, que avui ha derrotat per 0-3 a domicili el Lodi en l’altre partit del grup C, fa un pas endavant cap a la final a vuit que es jugarà a Viana do Castelo del 5 al 7 de maig en el seu debut en la competició.

L’equip d’Edu Castro ha jugat uns primers minuts esplendorosos, amb una pressió alta eficient que ha ofegat el Forte i una velocitat de circulació de bola molt alta que li ha permès trobar porteria de seguida. Alabart (5’) ha marcat assistit per Hélder Nunes amb un gran tret a la mitja distància i el portuguès ha fet el 2-0 en el 13’ aprofitant un servei magnífic de Panadero des de darrera de la porteria. Ambrosio, però, ha marcat el 2-1 de falta directa per una blava a Panadero. A 5 segons del final del primer temps, IlIuzzi ha travat Hélder Nunes per darrera i ha vist la blava. Bargalló no ha pogut batre Gnata en la directa. El Barça ha afluixat una mica la intensitat en el segon tram del primer període i el Forte ha tingut dues grans ocasions de Lombardi ben resoltes per Sergi Fernández.

Dos gols de João Rodrigues, el segon per tot l’escaire, en els dos primers minuts del segon temps han deixat estabornit el conjunt de Molina (4-1). Alabart, a més, ha marcat arrossegant amb mestria una falta directa (5-1) i Panadero, per sota les cames i d’esquenes, ha clavat el 6-1. Un golàs. Torner ha reduït diferències en el tram final (6-2). Amb 4-1, Fernández ha evitat el gol de falta directa d’Ambrosio arran d’una blava a Llorca. Per primer cop en un partit oficial amb el Barça aquest curs, Bargalló no ha sucat. Duia 16 partits seguits marcant, catorze en l’Ok Lliga i dos de la supercopa.

Triomfs del Reus i el Noia

El Reus Virginias, per la seva banda ha iniciat el grup D amb triomf contra el Saint-Omer francès per 4-2 amb gols de Marc Julià (2) i Sergi Aragonès (2). També ha arrencat fort el Noia Freixenet, que ha guanyat a la pista del Sarzana italià per 3-4 en el grup B, amb gols d’Adrià Ballart (2), Jordi Bargalló i Aleix Esteller. El Parlem Calafell, que debuta a la màxima competició continental, ha competit de valent a la pista del Benfica (5-3). Els gols del conjunt de Ferran López els han fet Humberto, Ferrer i Escala. Al Benfica li ha tocat patir i ha fet el 5-3 en una gran acció de Roberto di Benedetto a 42 segons del final

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)