Lliga Europea

El Barça anul·la el Forte

Hoquei sobre patins. Lliga Europea. L’equip d’Edu Castro es llueix en el debut, el Reus venç el Saint-Omer i el Noia assalta la pista del Sarzana

El retorn del Barça al Palau en partit europeu gairebé tres anys després es va saldar amb un triomf convincent per 6-2 contra el Forte dei Marmi dels catalans Marc Gual, Pedro Gil –no va jugar perquè està tocat–, Enric Torner i del tècnic Roger Molina. L’equip de la Toscana arribava a la cita engrescat després d’haver batut (7-5) el Trissino, l’equip de moda a Itàlia que ahir va esgarrapar un empat valuós a la pista d’un Porto amb baixes significatives (3-3), però va claudicar davant del potencial d’un dels clars aspirants al títol. Amb gols d’Alabart (2), Rodrigues (2), Hélder Nunes i Panadero, el Barça fa un pas endavant cap a la final a vuit que es jugarà a Viana do Castelo del 5 al 7 de maig.

L’equip d’Edu Castro va completar uns primers minuts esplendorosos, amb una pressió alta eficient que va ofegar el Forte i una velocitat de circulació molt alta que li va permetre trobar porteria de seguida. Alabart (5’) va marcar assistit per Hélder Nunes amb un gran tret a la mitja distància i el portuguès va fer el 2-0 en el 13’ aprofitant un servei magnífic de Panadero des de darrere de la porteria. Ambrosio, però, va marcar el 2-1 de falta directa per una targeta blava a Panadero. A 5 segons del final del primer temps, IlIuzzi va travar Hélder Nunes per darrere i va veure la blava. Bargalló no va poder batre Gnata en la directa. Dos gols de João Rodrigues, el segon per l’escaire, en els dos primers minuts del segon temps van deixar estabornit el conjunt de Molina (4-1). Alabart, a més, va marcar arrossegant amb mestria una falta directa (5-1) i Panadero, per sota les cames i d’esquena, va clavar el 6-1. Un golàs. Torner va reduir diferències en el tram final (6-2). Amb 4-1, Fernández va evitar el gol de falta directa d’Ambrosio arran d’una blava a Llorca. Per primer cop en un partit oficial amb el Barça aquest curs, Bargalló no va sucar. Duia 16 partits seguits marcant, catorze de lliga i dos de supercopa.

El Calafell, amb el cap alt

El Parlem Calafell, que debuta en la màxima competició continental, va competir de valent a la pista del Benfica (5-3). Els gols del conjunt de Ferran López els van fer Humberto, Ferrer i Escala. El Benfica va patir i va fer el 5-3 a 42 segons del final.

Doblets de Julià, Aragonès i Ballart

També retornava al Palau d’Esports en duel continental el Reus Virginias, que va batre el Saint-Omer per 4-2 (2-1 a la mitja part) amb gols de Marc Julià (2) i Sergi Aragonès (2). Per part visitant van marcar el català Marçal Cuenca i Guido Pellizari. També va arrencar amb determinació el Noia Freixenet, que va vèncer el Sarzana italià per 3-4, amb gols d’Adrià Ballart (2), Jordi Bargalló i Aleix Esteller.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)