Lliga Europea

Taules d’alta intensitat entre el Generali Palau i el Vila-sana (2-2)

El Generali Palau ha empatat avui a casa contra el Vila-sana (2-2) en un duel de la màxima rivalitat del grup A de la lliga europea. El conjunt de Lluís Rodero, per tant, esgarrapa un punt molt valuós del Maria Víctor. El primer lloc del grup, si no hi ha algun resultat inesperat, es decidirà en el partit de la segona volta a Vila-sana el 18 de febrer. Els dos primers de cada un dels quatre grups formats per tres equips jugaran els quarts de final. Fontdeglòria, engaltant dins del quadre una bona assistència de Busquets, ha fet l’1-0 en el minut 17 del primer temps. La golejadora Victòria Porta ha empatat en el segon temps (1-1 enel 30’). Puigdueta en el minut 37, ha avançat de nou les locals en una acció molt protestada pel Vila-sana, que han entès que una jugadora del conjunt vallesà havia desviat amb el patí el tir exterior. La tensió era màxima, amb tots dos equips amb nou faltes i l’amenaça de la falta directa. El Vila-sana l’ha comès en el 41’. La portera visitant Salvat ha aturat l’acció de Florenza. Pocs segons després, l’ha fet el Palau. Julieta Fernández ha executat amb mestria la directa (2-2 a 8:51) i n’ha enviat una altra al pal a dos minuts del final arran d’una blava, també discutida, a Colomer. El Palau ha sobreviscut a la inferioritat.

L’altre equip català que ha jugat és el Cerdanyola Feníe Energía, que ha perdut a la pista del Benfica per 8-2 en el grup D però que manté intactes les seves possibilitats de classificació perquè en el seu debut havia derrotat el Nantes per 10-0. Els gols de les vallesanes els han fet Paula Ferron i Gemma Solé. El Cerdanyola no ha pogut frenar la xilena Cata Flores (4). Marlene Sousa, el cervell de l’equip de Lisboa, ha marcat dos gols.