OK Lliga

El Reus i el Noia signen taules al Palau d’Esports

Hoquei patins. El Barça, líder invicte de l’Ok Lliga, no falla a Arenys de Munt (0-5)

El Reus Virginias-Noia Freixenet, el partit més cridaner de la 17a jornada de l’OK Lliga, es va saldar en taules i l’average favorable als locals. Un gol de penal marcat per Jordi Bargalló a 3:54 del final va situar el 4-4 definitiu. L’equip de Pere Varias es va avançar dos cops en el primer temps, amb el 0-1 de Bargalló i l’1-2 de penal transformat per Mitjans. Julià, de directa (1-1) i Gelmà van igualar abans del descans (2-2). Dos gols de Compagno van esperançar el Reus (4-2), però Gil i Bargalló van empatar.

El Barça, líder invicte, va vèncer per 0-5 l’Arenys de Munt Solartradex, el penúltim, amb gols de Rodrigues (2), Marc Grau, Bargalló, que ha marcat en les 16 jornades que ha jugat, i Panadero. El Finques Prats Lleida va derrotar per 5-1 l’Igualada Rigat –Selva (2), Duch, Nuno i Isla. El Recam Làser Caldes va assaltar Vilafranca per 3-4 amb un darrer gol de Marc González a 2:32 del final. Els locals es van avançar tres cops.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)